Piti tänään vähän lisää lajittelemani noita laatikoita, mutta arvatkaapas tuleeko siitä yhtään mitään... No ei kun muksut onkin kotona!

Mies lähti aamulla normaalisti töihin ja oli viemässä tyttöjä päiväkotiin. Päiväkodin pihalla oli hölmistyneenä nykinyt päiväkodin ovea, joka olikin lukossa ja koko talo pimeänä. Soitti sitten mulle että mitäs nyt tehdään... Eikun ajoi takaisin, jätti tytöt kotiin ja otti uuden lähdön.

Missään repussa ei ollut mitään erityistä lappua että päiväkoti olisi tänään kiinni eikä tyttöjen reissuvihkoissakaan ollut mitään mainintaa. (paitsi siitä että meidän eskarilaisella on ongelmia tehtävien kuuntelun kanssa, mutta matemaatisesti on ikäisiään paljon edistyneemmällä tasolla; lienee matikkatietous hypännyt yhden sukupolven yli kun äitini on aina ollut älyttömällä matikkapäällä varustettu...)

Tytöt syövät nyt aamupuuroa vaitonaisina. Olisivat halunneet mennä päiväkotiin...

Lisäys 7.48

Päiväkodista soitettiin (minä kun laitoin sinne tekstiviestiä kun lapset olivat takaisin kotona) että heillä oli tarhatäti nukkunut pommiin... Tällaista vähän eppäilinkin...