Kangaskasa kirjoitti edellisen postauksen kommentteihin seuraavasti:
"Noita komeita PUL-kankaita voi ostaa ja tehdä vaippoja, oletko koskaan innostunut moisesta ompelusta? Muistelen, että jossakin näin myös tuota pääkallokangasta. Tosin ymmärrän kyllä, että pienen vauvan kanssa ja isompien isosisarusten kanssa ei välttämättä jää aikaa ompeluun."

Aika on tosiaan aikalailla kortilla. Lisäksi en luota ompelutaitoihini tuon PUL-kankaan osalta riittävästi. On hieman turhan kallista kangasta jos ei onnistukaan. Sisävaippoja kyllä ihan mieluusti ompelen, niissä kun voi hyödyntää kierrätysmateriaaleja.

Tänään postipoika oli tipauttanut laatikkoon kivan yllärin Riemulilta. En muista että manasinko täällä kun jouduin ajamaan yhden ylimääräisen reissun postiin (10 kilsaa suuntaan) ja noutamaan liian vähillä postimerkeillä varustetun kuoren, jossa oli tosiaan ne loput Kissaluvsit ja tuo Eemukan pääkallovaippa. No tuosta sain sitten hyvityksenä Kuvioharson ja vaippapussin. Eli nyt on sitten jätkänpätkällä autoon ihan sitävarten pyhitetty "rätti" jolla voi suojata suoralta auringonpaisteelta pikkuisen (kun kaikesta huolimatta se möllykkä tykkää jostain välistä aina paistamaan naamalle) ja reissukestoilukin on kivampaa kun on "ihan virallinen" vaippapussi likaisten vaippojen kuljettamiseen :) Kiitos Riemulille tästä!