Vaunussa tosiaan oli/on hiukan tekemistä. Peräpään kulmat vähäsen irvistelivät, mutta näppärinä kavereina paikkasimme ne patikanpätkillä joihin seinät ruuvattiin tukevasti kiinni.
125161.jpg125162.jpg125163.jpgTästä näkee ulos jos oikein tarkkaan katsoo!!!

Veskikin tehtiin. Vaneriin sahattiin hiukan normaalia ämpärin suuaukkoa pienempi reikä, pohjaan ruuvattiin kiinni muutama rimanpätkä ja vot; kompostikäymälä! Kuiviketta vain pitää ostaa huomenna samalla kun käy hakemassa ruuveja jotta saadaan kyhäeemälle myös jonkinlaiset jalat. Hieno lavuaarikin siellä on, pitää vain ostaa vesisäiliö (ja "keittiöön" kanssa")
125169.jpg125170.jpg

Mies löysi lopulta aika helposti vaunun sähköistyksen ongelmapaikat... Hapettuneet liittimet. Jääkaappikin toimii jotenkin, viimeisimmän tarkistuksen mukaan siellä oli lämmintä 10 astetta kun ulkolämpötila oli 18 astetta. (nyt ulkona 12 astetta ja käväisenpä tarkistamassa vaunun jääkaapin tilanteen nyt tässä välissä... hetko!)
125166.jpg

Jääkaappi on nyt ollut päällä jokusen tunnin ja lämpötila nyt +6°C, eli se taitaa ihan oikeasti toimia!!! Hieno juttu! Ja mun pitäisi nyt sitten opetella käyttämään kaasuhellaa! :-D Huomenna ostoksille ja pitää muistaa ostaa sellainen pitkänokkainen sytkäri jotta hellan sytyttäminen olisi hiukan helpompaa. Hellaakin testattiin! Toimii! (mutta osaako joku selittää miten kaasujääkaappi oikeasti toimii???!!???)
125167.jpg125172.jpg

Lapset meinasivat ensin nukkua tuolla vaunussa meneillään olevan yön, mutta taisi pienillä mennä pupu pöksyyn...
125164.jpg125165.jpg

"Grammarikin" tuolla on asennettuna, mutta ei todellakaan toimi ja tilalle pitää keksiä jotain ihan muuta...
125171.jpg

Edellä esitetyn "maxi-vuoteen" lisäksi vaunun etupäässä on yksi makuusija kunhan sen vain laittaa sellaiseksi.
125168.jpg

Mutta tästä se lähtee... En olisi kyllä ihan oikeasti ikinä uskonut että tällaiseen hairahdetaan, mutta näemmä niinkin voi käydä...

Huomenna tosiaan ruuvi-, kanisteri-, kuivike-, sulake-, "sokeripala"- ja muoviastiaostoksille. Vaunu ja auto lähtökuntoon ja maanantaiaamuna reissuun Ähtärin kautta Vaasaan. Vaunu jätetään Ähtäriin kahdeksi vuorokaudeksi (eka vrk 13€ ja toinen 9€ sähköttömällä paikalla) jotka vietämme Vaasassa hotellissa ja huvipuistoissa. Vaasasta palataan Ähtäriin jossa nukutaan yö jonka jälkeen mennään kiertämään eläinpuisto ja nukutaan taas vaunussa jonka jälkeen ajetaan kotiin. Reittikartat on tulostettu.

Jänskättää!