Tytöt sitten menivät synttäreille, enkä vielä kauppaan mennessämme tiennyt tarkalleen, että mitä ostamme lahjaksi. Vähän kalliimpi lahjasta tuli kuin mitä olin ajatellut, mutta kun tyttöjen karkailun vuoksi ei päästy ajoissa lähtemään, niin en voinut enää kotokautta kiertää paketoimassa lahjaa (pikkuinen traktori peräkärryineen) joten piti ostaa jokin juttu. Ja sellaisenhan näin heti kauppaan mennessä. Pieni "aarrearkku" joka on samalla rahalipas. Pieni lukko avaimineen kuului myös kauppaan. (ostin itselleni samanlaisen)

708791.jpg


Ja ennen kuin lähdimme kauppaan, pyssäsin auton postilaatikolle ja siellä oli kirje Kaarinalta. Aivan ihanat sukat pikkumiehelle ja suloistakin suloisempi ristipistelty kortti.

708787.jpg708790.jpg


Kun olin tytöt jättänyt juhlapaikalle niin ajelin pojun kanssa jälleen Einin luo. Oli sielläkin pieni mies kerännyt itselleen komean kaksoisleuan ;) Juhannuksena tänne meille tullessaan Satu toi mukanaan nahkaiset sandaalit, jotka olivat mulle ihan hiukan liian pienet ja siskollenikaan eivät sopineet, joten vein ne sitten Einille sovitettavaksi ja kas kummaa, ne istuivat jalkaansa melkein kuin valetut.

Kun kolmen tunnin kuluttua olin hakemassa tyttöjä kotiin, niin nämäpä eivät olleet ollenkaan halukkaita lähtemään, tyypilliseen tapaansa. Jouduin puolisen tuntia maanittelemaan, komentamaan ja lahjomaan sekä uhkailemaan. Vaikka lähteissäni asiasta keskusteltiin, että sitten lähdetään kiltisti...

Muutenkin ovat taas tänään olleet melkoisia riiwiöitä... Miehen puukko on tuolla jossain... Puukon tuppi on kyllä edelleen grillin sivutasolla, mutta itse puukko on tyttöjen jäljiltä jossain. Saappaat oli jätetty keskelle ajotietä, Mölkky -pelin pölkyt oli levitetty kauas korkeaan heinikkoon, eikä ihan heti kaikki edes löytyneet. Olivat sitten tunnin yli nukkuumaanmenoajan pihalla sitä etsimässä. AAAARGH!