Olipa sitten kiva käydä postilaatikolla! Siellä köllötteli päivän sanomalehdet ja Albert Edefeltin "Kesäelämää saaristossa" -taideteoksella koristettu pehmopussi. Pussi oli teipattu niin hyvin kiinni että en saanut avattua sitä matkalla postilaatikolta kotiin. Tässä kuva mitä pussi piti sisällään.

161815.jpg

Olin tuossa viimeviikolla toinen lukeman 50 000 bongannut Villasukan blogissa ja nämä Regian langat oli palkintona. Ihana tuo kortti... Ihanniinkuin minäkin tänään pitkään, niin tuossakin nuo otukset nukkelehtivat...

Eikun tekemään tuo huivi pian valmiiksi jotta saa puikot vapaaksi, vai pitäisikö pitkästä aikaa tehdä sukkaa sukkapuikoilla (löytyy nyt koot 2, 2,5 ja 3 bambuisina) ja ärsyyntyä silmille hyppivistä puikoista. Osaisikohan sitä enää neuloa sukkapuikoilla... Tarttisko koittaa? Mutta tuo huivi pitää jokatapauksessa saada valmiiksi, muttakun se on hidasta! Siinä on lankana kaikkien tunnultaan ihannoima merinosilkki eikä se lanka hupene ollenkaan kerältä! Neuletyö kasvaa mutta lanka ei hupene yhtään!

Tuota lankaahan on 100 gramman vyyhdissä 1400 metriä ja koska itse neulon sitä kaksinkertaisena, niin itselläni sitä on tavallaan 700 metriä. Ja sellainen tuttu lanka kuin 7-veljestä on 100 grammaa silloin kun langalla on mittaa 200 metriä. Eli kaksinkertaisenakin merinosilkki on paaaljon ohuempaa.