Nyt on parina päivänä sujunut vähän mukavammin tuon keskimmäisen kanssa. Nukkumaan meneminen on yhä yhtä tappelua, mutta aamut on sujuneet paremmin. Tänään koitetaan tuota pakkovalvomista...

Toissapäivänä keitin ja eilen hienonsin possun paistin pojalle pakkaseen ja sitten pienen palan Norjan lohta keitin ja soseutin. Keitinvedet pakastin myös jääpalapussiin. Huomenna pitää sitten tehdä peruna-porkkana -sörsseliä lisää pakastimeen, pakastimesta kun löytyy enää huomiselle päivälle yksi "kuutio".

Koska eilen olin "niin ahkera" ja tein pojalle ruokaa tuleviksi viikoiksi, niin tänään sitten laiskotti sen verran ankarasti että perhe sitten joutui tyytymään Euro Shopper -lihapulliin (kilon pussi pakastealtaasta, gluteenittomia joten minäkin voin syödä) ja ranskalaisiin höysteenään porkkana-kaali -raastetta. Koska paistoin lihapullatkin uunissa niin rasvaa näihin ei tullut enempää kuin mitä niissä jo valmiiksi oli ja mieskin uskaltautui syömään vaikka dietillä onkin. Lappasi sentään melkein puolen lautasellista raastetta :)

Nyt kuuluu jälkiruokakahvi porisseen. Menen hakemaan saavillisen :) Älkääkä unohtako arvontaa!!!