Viimeyönä tuli elokuva Saw. Sitä katselin puolella silmällä ja toisella puolikkaalla maalasin valokuvakehyksiä, joita taannoin ostin halvalla. (20x25 cm kehyksiä, normaalihinta 3,90€, alennettu 1,95€ josta vielä puolet hinnasta pois!) Kaksi kehyksistä jätin puun värisiksi, ja yhden maalasin valkoiseksi ja toisen antiikkivaaleansiniseksi.

Tänään käytiin pikkumiehen kanssa kaupassa ja samalla lunastettiin kesälomareissun (se viimevuotinen) valokuvat ja jokunen kuva pikkumiehestäkin. Pikkumiehestä tilasin 20x25 cm suurennoksia neljä kappaletta, menee isovanhemmille kehyksissä ja "kummituksille" myös. Kunhan keksisi kuka olisi se toinen "kummitus"... Tai pääsisi miehen kanssa yhteisymmärrykseen.

Tuosta kummi-asiasta tulikin mieleen se, että mies haluaisi että tyttäret osallistuisivat koulussa uskonnon tunneille, mutta minä olen sitä mieltä että elämänkatsomustieto antaisi laajemman yleistietotason. Esikoinenhan aloittaa koulunkäynnin kahden ja puolen kuukauden kuluttua... Pitäisi tuostakin saada yhteisymmärrys aikaan ennen kuin...