Ota nimeksesi 2. etunimesi ja lähimmän naapurin sukunimi - asuinpaikaksesi kaupunki, jossa viimeksi kävit junalla - iäksesi äidin ikä. - ammatiksesi isän ammatti - harrastuksiksi ne harrastukset, joita et ikinä voisi harrastaa/joista et pidä? lasten lukumääräksi se, montako lävistystä sinulla on (kaikki korvakorut lasketaan) hiustenväriksi tämän hetkinen paidan väri - silmienväriksi tämän hetkinen housujen väri - musiikkimauksi genre, jota et siedä - lempiartistiksi tyyppi, kenen biisin kuuntelit viimeksi.

Olen 60-vuotias Orvokki Joki Tampereelta. Toimin metallityöntekijänä kumitehtaalla. Harrastan laskettelua, benji- ja laskuvarjohyppyjä vaikka lapsia onkin tullut kasvatettua 7 kappaletta. Hiukseni ovat ihonväriset, kuten silmänikin. Musiikkimakuni on jenkein hip-hop-räp ja lempibändini on Dioria.

(täsmennyksiä... Tulin juuri saunasta ja mulla on vain pyyhe ympärillä; ei paitaa taikka housuja. Lempibändeistä yksi on oikeastikin tuo, ja sattuu olemaan puhelimessa soittoäänenä Diorian Sisu)