Olo alkaa siis jo kohentua. Viikonloppuna termostaattini oli jotenkin vialla ja lämmöt karkasivat alilämmön puolelle. En tiedä mikä oli, mutta olo oli kyllä kertaallisen kehno. Ruuanlaittokin oli liian raskasta työtä ja heikko olo pakotti istumaan lattialle, kun tuolillekaan ei uskaltanut tipahtamisvaaran vuoksi istahtaa... huh! Mutta taudista on itselläni jäljellä lievä nuha ja hieman vahvampana yskä, selkälihaksetkin alkaa jo pikkuhiljaa palautua tästä eivätkä ole enää niin kipeät yskiessä.

Sinänsä loistava ajoitus toipumiselle, että perjantaina tosiaan hypätään bussiin 16.55 ja sillä sitten huristelemme Helsinkiin jossa olemme perillä 18.45. Oli vaan sikamaisen kalliit bussiliput. 21,35€ kpl. Eli yksi aikuinen pääsee tuohon hintaan yhteen suuntaan, ja koska aiomme tulla takaisinkin, niin tuo pitää kertoa neljällä tuo summa... Auts!

Eilen olin neuvolassa. Oma terkka oli poissa ja paikalla sijainen, joka ei saanut sf-mittaa täsmäämään millään. Ilmeisesti vaavi on joko tullut vähän alemmas tai sitten tämä th ei osannut ottaa mittaa oikein. Pissassa ei edelleenkään ollut mitään sanomista, joten ihan tosissaan olisi ollut itsensä kiusaamista mennä siihen sokerirasitukseen. Painoa oli tullut viikossa lisää vain 100 grammaa, koko raskauden aikana tähän asti sitä on tullut kaikkiaan 2,8 kiloa...

Nyt jatkamaan pyykkäämistä ja illemmalla pitää passittaa isäntä ullakolle noutamaan Sadun pahvilaatikko, jossa on mm. taannoin ostamiaan mustikkalautasia. Ja sitten pakata tuo kassi perjantaista reissua varten. Sadun tavarat sinnepäin ja hiukan vaihtovaatteita sekä pari tyynyä joilla saadaan topattua omppu kotimatkalle (ja mut yöksi nukkuma-asentoon).