Aamulla saateltiin tytöt koulutielle. Kaikki meni kohtalaisen hienosti.

Sitten perheen miesväki alkoi heräilemään. Kuivitin poikasen ja patistin miehen ylös petin pohjalta. Puettiin ja lähdettiin. Ensin vein miehen työmaalle (meni 1,5 tuntia normaalia myöhemmin töihin kun mä tarvitsin autoa) ja sitten mentiin poikasen neuvolaan. Kaikki ok, korvatkin terveet! Näkee ja kuulee sen mitä pitääkin. Ja ne mitat:
8945 g (8880 g)
71,5 cm (70 cm)

1219842.jpg1219844.jpg1219847.jpg

Painoahan ei ole juuri kuukaudessa tullut, mutta eipä sitä lääkärikään ihmetellyt kun poika näytti kaikki taitonsa puita pitkin kävelyä myöten...

Sitten mentiin eläinkauppaan ostamaan Petelle tarvikkeita. Noutajatalutin, vesikuppi, kynsisakset, koirapilli, aktiviteettilelu, herkkunappuloita, koiranmurkinaa... Sinne hupeni melkein koko satanen. Luulen kyllä ettemme tuota labbiksille tarkoitettua kuivamuonaa tule ostamaan toista säkillistä, totutetaan johonkin vähän halvempaan... 55,50 euroa 12 kilosta on aika hurja hinta mun mielestä. Mutta nyt alkuun ostin, kun kuitenkin kotipaikka muuttuu, niin ettei tuon maha menisi kuitenkaan ihan kuralle jos vielä kaiken muun oudon päälle joutuisi syömään jotain ihan erilaista ruokaa kuin mihin on tottunut.

Talutinkin on samantapainen kuin kasvattajalla oli käytössä, joutuu toki opettelemaan tavallisen pannan ja fleksinkin (fleksi kun taitaa löytyä vanhempieni kätköistä). Ruokakuppikin oletettavasti löytyy vanhemmiltani, kun Mörri-vainaalla oli ihan kunnon keraaminen kuppi.

Poikkesin työpaikallanikin ja siellä ollaan aika apeina, kun ei tiedä tulevaisuudesta juuri mitään. Pitäisi tehdä paperit kuntoon, kun silloin 10 kk sitten jäi vähän vaiheeseen, mm. työsopimus on edelleen allekirjoittamatta, enkä sitä tänäänkään saanut kirjoitettua kun paperit oli toisaalla... Jos paikan omistaja vaihtuu, niin tuleepa sitten olemaan mulla oletettavasti kuitenkin työpaikka jonne palata hoitovapaalta.

Mutta nyt pitää taas mennä nukuttamaan poikaa; laulaa unilauluaan tässä sylissä.