Tuosta lehdestä tulee yksi vauvanneule toteutettavaksi. Vauvan huppujakku sivulta 40. Vaikka ohjeessa annetaan ymmärtää että kyse olisi tyttövauvan neuleesta (keijut ja prinsessat...) niin jotenkin tuosta vain tulee sellainen olo, että poika tarvii tuollaisen (mustana...). Vaan kuinkahan paljon nuo langat mahtaa maksaa? Ohjeenmukainen lanka olisi Sublime baby cashmere nerino silk dk -lankaa ja se koko jonka tekisin olisi 80-92 eli lankaa pitäisi varata 6 kerää... Toki oikein tumman sininenkin kävisi.

Väsyttää! Aamulla taas 6.05 puhelin herätti mut ja tytöt joille aamupuuro nessun eteen ja vaatteet ylle ja komennus koulumatkalle. Meinasivat myöhästyä taksista vaikka olinkin saattamassa ja "kotkottamassa" koko matkan. Sitten pikkumiehen kanssa takas sisälle ja ssmupalaa tuollekin ja vaipanvaihto sekä vaatteet. Autoon ja matkaan vanhemmileni. Kävihän nimittäin niin, että keskiviikkona jätin lompakkoni Raisioon... Äitini kävi sen torstaina sieltä noutamassa talteen ja minä sitten tänään sen hain kotiin.

Serkkuni oli vielä tuolla ja koska olin tällä kertaa omalla autollani liikenteessä, niin näkivät nämä saksalaiset perheemme toisenkin Volkkarin. Vaan eipä ole tiemmä saksanmaalla paljoa tuollaisa näkynyt, eli T3 -mallia molemminpuolisella liukuovella. Ja satumainen tuuri tuossakin, että heidän naapurinsa on tiemmä henkeen ja vereen T3 -harrastaja, joka toimittaa varaosia vähän kaikkialle... Hitsin hyvä tietää!

Kotiinpäin tullessa poikkesin vielä Tiimarissa ostamassa tytöille uudet penalit, ne kun tuli luvattua. Mutta koska jäin siellä "suustani kiinni" niin tulikin vähän kiire ja oli pakko soittaa appiukolle, josko tuo ehtisi tänne meille ennen mua ottamaan tytöt vastaan kun koulusta ja eskarista saapuvat. Itse myöhästyin siitä noin 10 minuuttia ja se olisi taatusti ollut tytöille kovasti kamalan liian pitkä aika odottaa.

Kotona oltiin sitten muutama tunti ja oli miehen treenien aika. Minä ja muksut mentiin mun vanhan kaverin luo aikaa viettelemään. On muuten toinen kamu/ystävä jolla on kolme lasta itseni lisäksi... Siellä sitten turistiin niitä näitä ja manattiin sitä että farkuissa nykyään kokolaput valehtelee... Ne farkut jotka on nykyään kokoa 29" tai 30" ei ole sitä oikeasti, vaan ne on jotain noin 22"-23"...